5 reaktioner på ”Miljödilemma: protein

  1. Börja med att räkna ut hur mycket miljö musklerna kostar. Fatta sedan beslut ifall det är värt det.Om du är osäker på ifall det är värt, räkna ut hur du agerar i andra fall där miljö vägs mot muskler eller liknande och jämför.Hur du ska sätta siffror på muskel och miljö överlåts som övning till läsaren.

  2. Woho, äntligen spräckte jag den långa avsaknaden av kommentarer på bloggen! Det var kanske lite onödig provocering, men tack för förslagen :)Jag vet mycket väl hur man tillgodogör sig protein utan att påverka klimatet mer än nödvändigt. Enda proteinkällan är ju inte nötkött från Brasilien…Pelli: bra förslag. Tål att tänkas på, för alla. Själv har jag ju exempelvis prioriterat eko-mat trots en, för vissa, ansträngd studentbudget. Det tycker jag är värt :) Men tåg till Cambridge kanske inte är värt i tid, pengar och säkerhet. En avvägning man får göra som sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s