Vinsten blev en bok!

Jag vann en bok på Hippihäxans eminenta blogg! Vi skulle ge tips en saker man kan göra som är lyxiga och eko-vänliga samtidigt. Själv skrev jag att:

Mitt bästa lyxmiljötips är att helt enkelt laga mat! Man hittar något gott och festligt recept och sedan lagar man det på enbart ekologiska och närproducerade varor.

Själv känner jag att jag mår bättre av nyttig och god mat, även i själen och att jag bidrar till en bättre och hållbarare värld.

För övrigt, bjuder man sina bästa kompisar på detta så blir det ju extra middagslyx i gott sällskap. Kan behövas lite mys så här i vintermörkret :)

Hippihäxans inlägg om boken ”Ett rikt liv”

Boken heter ”Ett rikt liv” och är skriven av Erika Brokvist och Lars Andrén. Den beskriver hur man kan leva ett rikt liv samtidigt som det är eko. Ska bli intressant att läsa om!

Jag tror också att det är viktigt att man inte försakar lyx eller annat man njuter av bara för att man ska leva så miljövänligt som möjligt. Sen är det ju högst personligt vad det är man gillar. Vissa kanske inte kan leva utan datorn eller sminket, andra kanske struntar i allt sådant och anser lyx vara att vara ute i naturen. Men att försöka minska sitt avtryck på jorden så till den milda grad att man inte har tid eller råd med något annat tror jag inte är det bästa, för någon. Livet består av de där små guldkornen också, inte bara slit!

Så jag önskar er alla en skön julledighet, för vissa kommer den snart, för andra kommer den efter jul. Men ta det lite ledigt och njut av det du gillar bäst, det är vi alla värda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s