Cancun COP16

Okej, jag hajpade COP15 i Köpenhamn precis lika mycket som alla andra i Sverige förra året. Jag till och med bloggade om det på P3 Nyheters sida. Men i år då, Cancun och COP16?! Jag har missat det totalt, miljöbloggare och miljövetare till trots. Inget har jag läst i tidningen och jag har totalt negligerat utmärkta Naturskyddsföreningens blogg.

Så från och med nu ska jag väl försöka läsa in mig lite på vad som hänt och händer. Har ni något att bidra med, extra upprörande, dumt eller bra initiativ? Skriv gärna en kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s