Få miljötips i mobilen, gratis

Jag började just undra… Någonting som heter greentext.se började dyka upp på Facebook och Twitter. På hemsidan stod det bara att sidan är under konstruktion så man började ju fundera över upphovsmän och om det var något seriöst på gång. Men idag så gick jag som vanligt in på Nyfiken-Gröns blogg och kunde läsa att det var de som låg bakom initiativet.

Green Text är nämligen ett nytt samarbete mellan Nyfiken-Grön och mobilmarknadsföringsföretaget Light Agency där man sms:ar GREEN till 71500 och får kostnadsfria miljötips i din mobil, en gång i veckan. Låter som en utmärkt idé för att sprida enkla tips om hur man lever miljövänligt.

För att läsa mer om denna nya tjänst:
http://nyfiken-gron.com/blogg/nyfiken-gron-tipsar/green-text-miljotips-via-sms/

(OBS: jag har inte blivit sponsrad för detta inlägg)

2 reaktioner på ”Få miljötips i mobilen, gratis

  1. Bra grej! Tack, jag gick med direkt. Mitt första tips var att kolla lufttrycket i bilen. Då kände jag mig löjligt miljöbra eftersom jag av miljöskäl inte har bil. :)

  2. Smidigt att du tog upp det. Jag undrade vad det var för några som plötsligt började följa mig på Twitter. Undrar fortfarande varför dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s