Jag vann!

Åh, så roligt. Jag vann i Växthusmadams bloggtävling, ett mycket fint hemgjort smycke ”Galen i grönt”! Så här skrev hon:

Denna gången använde jag mig av något som heter Random.org för att dra en vinnare i min tävling och konstaterade att det är en liten värld vi lever i!!! Lotten föll på Katarina med bloggen Kirschbeeren (http://kirschbeeren.blogspot.com/) och det är faktiskt en gammal elev till mig. Vi sågs för första gången på länge på växtmarknaden Jättegrönt när jag stod och sålde växter och mina kryddskyltar i höstas. Ingen av oss visste om den andres ”gröna” ådra, när vi sågs senast i skolans värld var det musik för hela slanten!

Katarina är en värdig vinnare av smycket, miljövetare som hon är! Maila din adress Katarina så kommer smycket på posten!
Stort tack till alla er andra som inte vann – jag är så glad att ni tittar in här hos mig och lämnar era kommentarer! Ha en skön höstvecka!

Så nu väntar jag med spänning på vinsten så jag kan inviga halsbandet.

En reaktion på ”Jag vann!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s