Hotellfrukost utöver det vanliga

På Ombergs Turisthotell serverades kanske en liten, men naggande god frukost. Fördelen var att de hade små tallrikar och inte så stor kvantitet upplagd åt gången, men de bytte ofta. Det gör att det är fräscht och inte hinner bli varmt. Bra omtanke om oss gäster!

De hade en ekologisk yoghurt med mängder av goda tillbehör. Dels en egengjord müsli med lite allt möjligt i, dels rostade mandlar, russin, torkade aprikoser, lingon och blåbär (en mycket god överraskning för min del, det vill jag äta mer av!). Sedan upprepade de succén med det hemlagade surdegsbrödet från kvällen före, samma underbara smör från Löt, ost, pastrami och lite grönsaker.

Frukostbuffén med den ekologiska yoghurten i förgrunden
Torkade blåbär och lingon var en mycket god nyhet för mig

Ibland önskar man att varenda frukost var likadan, god mat och himmelsk utsikt över ett solbestrött fält ner mot den djupblåa Vättern. Dessutom fick vi med oss några baguetter hem, nu ska jag njuta lite mer av gott bröd och fundera ut receptet med hjälp av tungan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s