Nya inköp

För övrigt så har jag ju glömt att visa vad jag hittade på JätteGrönt för typ en månad sen. Där spankulerar man omkring bland morötter och perenner och så stöter man på sin förra lärare! Tänk vad roligt. Och så visar det sig att hon hobbyodlar i växthus och skriver en blogg om det. Jag köpte en passande blomsterpinne av henne som ska sitta i mina blommor, ”Vattna mig”. Med tanke på mina blommor i somras så behöver jag nog en påminnelse ibland, haha…

Växthusmadam’s blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s