Om att odla persilja oansvarigt

Jag genomförde ett litet experiment nu i somras. Jag tog en balkonglåda och planterade lite örter för att vara självförsörjande. Dock har jag rest en del och inte vattnat som man ska… Och dum som jag var blandade jag bland annat persilja, som är torkkänslig, med timjan och rosmarin som trivs även i lite torr jord.

Gissa vad som har frodats mest? Just det, persiljan har stått emot stekande sol och torrperioderna bäst. Idag klippte jag ner den och frös in den för att kunna ha den i maten under hösten och vintern. Tänk vad odling är överraskande och roligt. Man vet aldrig riktigt vad man kan vänta sig.

Nere till vänster och i mitten till höger ser ni prov på min kryddodling som det såg ut då
Och här har jag plockat in persiljan för infrysning

2 reaktioner på ”Om att odla persilja oansvarigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s