Garn-höst, på ekologiskt vis

Hösten är verkligen här, det märks framför allt eftersom det regnar utanför mitt fönster just nu. Och när det är höst kryper alltid någon önskan om stickning och virkning upp inom mig. I år beslutade jag mig för att inte, ännu en gång, sticka en halvfärdig socka som jag inte kan slutföra för att jag inte vet hur man gör. Så istället beställde jag hem ett virk-kit från Wilma&Friends, med ekologiskt garn från Erika Laurell. Med i virk-kitet följde beskrivningar på lite olika småjobb så nu kan jag sitta och förhoppningsvis slutföra ett projekt i taget. Vi får väl se om de blir fina nog att visa upp i bloggen, vad det lider. Först måste jag köpa nya virknålar bara, de jag har var för stora…

En bra sida med virk- och stickinstruktioner är Garnstudio, alldeles gratis.

Glad höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s