Nya böcker till samlingarna

Angående mitt förra inlägg, ibland behövs ju nyutgåvor också.

Vissa vet minsann vad jag gillar att få och i helgen blev jag en bok rikare (eller så läste de bara min önskelista!). Claes Grundsten, en av Sveriges bästa naturfotografer, har skrivit en bok om Sveriges Nationalparker. Helt underbara fotografier på de mest fantastiska ställena i Sveriges avlånga land. Jag vill besöka dem alla!

En liten missräkning var att den bara fanns på svenska i ett lite mindre format, medan den engelska versionen var mycket större. Naturligtvis vill man ju njuta dessa underbara fotografier i stort format, men samtidigt vill jag läsa alla artnamn och andra benämningar på svenska. En liten avvägning senare, och jag behöll den svenska versionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s