Obs! Kastas ej.

Min kompis Sandra rensade i sitt rum och beslutade att slänga ut nästan alla(!) sina böcker. Men snäll som hon är, och så känner hon mig väl, så frågade hon först om jag ville titta igenom allt och välja det jag ville ha. Gissa vem som blev helt superglad? Jag är en bokslukare av stora mått och fyller gärna på min bokhylla med böcker som dessutom läses om flera gånger. Ingen bok bör kastas, är mitt motto.

Helst hade jag ju gärna velat behålla varenda en, men det råder platsbrist här hemma så jag inskränkte mig till dem jag verkligen vill ha och vet att jag kommer läsa. Fast det blev en hel del ändå…

Böcker måste inte vara splitternya, de kan med fördel fyndas på loppis eller röda korset. Dessutom skänker böcker en sådan härlig känsla till ett rum, en del av min historia ligger där i. Så nu blir det bara att pussla om i bokhyllan för att få plats med alla nyförvärv. Men än så länge ligger de på hög längst ner och inväntar bättre tider (mindre plugg alltså…).

2 reaktioner på ”Obs! Kastas ej.

  1. Jag ska också flytta snart så… om du vill fynda här med varsågod :P Dock är det mest tonårslitteratur som inte åker med mig i flytten och jag tvivlar på att de är speciellt intressanta.

  2. Hm, jag tackar för erbjudandet. Men jag söker mest liiiite mer kvalitet :p Nej, men allvarligt. Jag har nog inte plats för mer, tyvärr. Annars hade jag kommit som ett skott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s