Efterlysning av restauranger med ekologisk/närproducerad mat i Östergötland

Det är snart dags att fira en 80-åring i familjen och vi tänkte oss en middag på en restaurang. Eftersom jag är noga med vad jag äter så skulle det vara positivt om man hittade en restaurang med ekologisk och närproducerad mat i Linköpings-, Norrköpings-trakten eller Östergötland i stort.

Så nu ber jag om er hjälp, någon som vet något mysigt ställe med god mat?

När-fiskade havskräftor    
Efterrätt på Kanalkrogen vid Bergs slussar

6 reaktioner på ”Efterlysning av restauranger med ekologisk/närproducerad mat i Östergötland

  1. hello!En superbra restaurang med dina krav är "la uva" i norrköping på st persgatan. Kan verkligen rekomendera maten och innan man går in sitter certikat för kravmärkt kött och råvaror.

  2. Tessan: Tack, det låter bra!Martin: Jag är inte förvånad, men passar det för en familjemiddag på tio pers., åldersspann från 13-81? ;)

  3. Stora hotellet i Linköping har närproducerad mat på menyn. Även Hagdahls är bra, men jag vet inte riktigt om de har bra lokaler för ett såpass stort sällskap. Då är nog Stora hotellet bättre.Jag såg också att du redan fått tipset om Östgötamat-sidan.

  4. Jag har ätit på Söderköpings Brunn en gång och det var gott. Ett fint ställe av lite högre klass för särskilda tillfällen, typ.Vad jag känner till har de ingen ekoprofil.Annars kan du kolla på den här sidan:http://www.ekokrogar.se/sokres.aspx?R=E(Jag chansar på att lägga in länken och hoppas att inte ditt bloggprogram kastar den i spam-soporna :-).)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s