Eko som ger eko

Ibland sitter man ju och surfar runt och hittar lite nya saker på internet. Just idag gick vägen via Wilma & Friends webshop, där jag spanar på en eko-väska, till deras blogg och vidare till eko-bloggen ekostil.se. Jag läste lite här och lite där, läsvärt faktiskt! I ett inlägg så skrev författaren Tanja om ett band som hade skrivit en eko-låt som det dessutom bjussades på (fri nedladdning alltså!). Rena Rama heter bandet och låten heter En värld som e vår, mycket bra. Därifrån var det inte svårt att leta upp klippet på youtube och nu är det min tur att bjuda vidare. Enjoy:)

En reaktion på ”Eko som ger eko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s