2 reaktioner på ”Ny design

  1. Varken förbättring eller försämring, bara förändring. Dock tycker jag att de dova färgerna är vilsamma för ögat (även om jag normalt läser via RSS).

  2. Hej Katarina! Fina båda två! Roligt att träffa dig igår och roligt att hitta till din blogg!Jag kommer att ha en liten serie inlägg om återbruk i trädgården på mig blogg, kanske något för dig som är miljömedveten! Skaffa boken som jag tipsade om nyligen på min blogg, en underbar bok om just återbruk och trädgård!!!Ha det så bra, kram från Växthusmadam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s