Lördagens begivenheter i staden

I lördags var det Bondens egen marknad i Linköping så vi åkte dit med en massa kontanter för att fylla på i förråden och kylskåpet. Jag måste erkänna att jag faktiskt aldrig har varit på Bondens marknad tidigare men det var väldigt trevligt!

Vi gick ett varv först innan vi bestämde oss för vad vi vill ha. Sänkdalens gård lockade oss med sin ekologiska glass så vi köpte en av varje smak: choklad, lakrits, blåbär och jordgubb. Mycket god glass! Även om lakritsen smakade väldigt annorlunda mot vad vi hade tänkt oss.

Sen styrde vi stegen mot tomaterna. De låg där och glänste i solen så vi slog till på alla smaker. I affären har de oftast en och samma smak men här fanns det många olika sorter, bland annat Flavorino, Favorita, Sant Orange, Santa Lina, Goldita med mera. Jag åt av alla men det var verkligen svårt att välja en favorit. Gott var det också!

Flavorino
Goldita
Sänkdalens gårds ekologiska chokladglass var en favorit, gott med chokladbitar i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s