Skolstart, för sista gången?

I morgon börjar jag skolan igen, eller ja… Universitetet. Sista året innan jag tar en kandidatexamen som Miljövetare. Det känns lite läskigt faktiskt. Men ja, det blir väl min sista skolstart nu. Tre månaders sommarlov, jag kommer nog aldrig få så mycket ledigt igen, i streck. Det får vi verkligen hoppas! Dags för fördjupningsstudier inom Nationellt Miljömanagement och Strategisk Miljöledning, det blir nog kul.

Så nu är jag tillbaka på allvar och sätter fart på bloggen igen! Hoppas ni har haft en bra sommar, för det har jag.

Mot en ny horisont

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s