Balkong och odling, balkongodling?!

Jag kanske blev alltför influerad. Men efter att ha läst Fridas inlägg om sockerlådor som inredningsdetalj på balkongen så kände jag suget att skaffa några själv. Sagt och gjort, jag kikade på Blocket och hittade tre stycken i närheten. En vacker dag åkte vi ut och hämtade dem och en annan solig dag så installerade jag dem på min balkong med pelargoner i dem (en annan inredningstrend är jag rädd).

Dessutom så passade jag på att plantera en balkonglåda full med kryddväxter. Mamma och pappa hade köpt Änglamarks blomjord, helt klart ett bra alternativ när man vill odla ekologiskt. Och så slipper jag köpa kryddor själv. Det blev både rosmarin, persilja och timjan. Och på bordet står en liten smultronplanta från min lillasyster, hon har mängder.

4 reaktioner på ”Balkong och odling, balkongodling?!

  1. Anna: egentligen är det inget fel på att följa trender, bara de är fina ;)Frida: ja, den kom som en överraskning. En glad sådan :)Erik: tack, det var picasa som hjälpte mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s