Twitter

Jag har nu skaffat en Twitter, efter mycket om och men. Frågan är bara om den ska vara personlig (användarnamn Katarina_T) eller kopplad till bloggen (användarnamn Kirschbeeren).

Egentligen vet jag inte om detta var smart. Om jag har så mycket plugg att jag inte ens hinner blogga så mycket jag vill så kanske man inte ska skaffa ytterligare saker att uppdatera. Men jag får väl använda min twitter till att följa andra åtminstone. Något som stör mig är att man inte kan vara så anonym på twitter. Dock ger sig väl det där med tiden, jag får se det som ett experiment och en inlärningsperiod.

En reaktion på ”Twitter

  1. Varför inte se det som ett komplement? När du har något att säga som inte riktigt räcker för ett blogginlägg så kan du ta det på Twitter, annars kan du bara skriva "uppdaterat bloggen" när du gjort så. Bör inte ta mycket extra tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s