3 reaktioner på ”Ibland undrar jag…

  1. Jag tror du övertolkar saker och ting :p Det är nog bara så att kassaoperatören är mån om att ge kunden så snabb service som möjligt.Men visst tycker butikerna om när man går runt med deras logga på stan. Du som är miljömuppbloggare borde väl kunna driva igenom lagstiftning om att man måste ta betalt för påsar? :p

  2. Haha, det är mycket möjligt att jag övertolkar. Det blir roligare att blogga då :p Jag som miljömuppbloggare tycker snarare att det är dåligt när affärer som tar betalt för påsarna inte säger det, och därmed ger kunden ett val, och bara slår in det i priset. Men det är sant, kostade det jämt, kanske det till och med blev lite dyrare, så skulle vi nog kunna driva igen en förändring.

  3. Jag håller med! platspåsar (och annat plast) är en katastrof! Jag säger alltid nej till plastpåsar nu vart jag än går. Jag bor i Spanien och här tycker alla det e verkligen konstigt att säga nej till en påse! Man får hoppas att det snart blir tvärtom – att de i affärerna frågar om man faktist vill du ha en påse och inte kastar de på en!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s