Trädgårdsmarknad

Från att vara en tråksöndag, dagen-efter, så blev det en inspirationssöndag med massor av kul! Det började med att jag ville gå på utställningen jag skrev om förut i Gamla Linköping (mer om detta i nästa inlägg). Dessutom såg vi i tidningen att det även var trädgårdsmarknad på gång, JätteGrönt så det blev en liten extra push på att åka och ett besök på Cloettaboden var ju också givet.


Så nu har jag kommit hem med en oreganoplanta, precis som jag lovade mig själv, som jag precis planterade i en kruka för balkongbruk. Mamma och lillasyster som var med köpte på sig några busktomater som brukligt är, det blev även två klematisplantor, krasse och en prenumeration på Ekolådan (för familjens del, inte mitt lilla hushåll den här gången heller). På köpet till prenumerationen av Ekolådan fick vi eko-äpplen och Äpplemust, mycket gott! Fast till en början är det bara en provlåda för att se om det faller dem i smaken.
 

Vid besök i Gamla Linköping är det obligatoriskt att besöka både Handelsboden och Cloettaboden. Så det blev minsann både rox- och ingefärskarameller, romerska bågar på Cloetta och center. Det bästa är nog att gå in i Handelsboden, det är så gulligt och de har verkligen vinnlagt sig om att behålla atmosfären så som det friluftsmuseum de är. Vad sägs om en Läkerolmaskin eller fina gammeldags reklamskyltar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s