Maten från Lantmännen kom idag

Som ni kanske minns så vann jag en matkasse från Lantmännen som tack för att jag röstade på Sveriges Bästa Gröna Bloggar 2010 på enlagomdosgrönt.se? Nu vill jag inte låta gnällig men gissa vad jag fick? Müsli, matvete och pumpakärnor… Det var inte ens ekologiska varor, förutom matvetet som var ”klimatkompenserat”. Jag undrar om det var ett så smart pris till en miljömedveten bloggare som nästan uteslutande köper Krav-märkt?

Föresten så är jag inte den enda som klagat på priset, Karins miljöblogg, som vann, skrev också ett inlägg om saken. Men med risk för den gnälliga rösten så hade ju jag gått omkring och väntat mig massor av spännande ekologisk mat, kanske till och med närproducerad på något litet familjeföretag…

Någon som vill ha müsli? Jag äter inte det nämligen :p

3 reaktioner på ”Maten från Lantmännen kom idag

  1. Haha, ja man vet inte riktigt vad man ska säga. Det hela blir mest komiskt. Men du fick inte mögligt bröd i alla fall?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s