Analoga varningssignaler

Risken med att använda datorn, denna fantastiska pryl som hjälper oss så mycket, för mycket är att det trots min ringa ålder (20, hm…) kan leda till musarm. Detta har inte ens förebyggts av regelbunden träning. Så nu sitter jag här med en högerarm som säger ifrån när jag vill blogga ;)

Så nu varnar jag er där ute i cybervärlden. Tag en paus, gör något analogt istället. Exempelvis kan man sätta sig ner och läsa de nya numren av Camino och Sveriges Natur!

Jag kan särskilt rekommendera artiklarna Ekologisk omstart om ekologiskt jordbruk i Filippinerna (Sveriges Natur 2-10) och Edens lustgård om ett arkitektoniskt projekt jag gärna vill besöka (Camino nr 16)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s