Kokboksfrenesi

I försenad julklapp från min kompis Hanna fick jag en ny kokbok. Då jag gillar att laga mat och har en faiblesse för eko och närodlat blev det träffande nog Carolas Ekokök. En utmärkt present helt enkelt, det tackar jag för!

Så nu tänkte jag att jag ska försöka laga mig igenom kokboken á la filmen Julie och Julia. Fast som tur är är det inte 500 recept och jag tänker verkligen inte laga en varje dag. Jag tar det lite lugnare istället. Men de gånger sådana recept prövas i mitt kök lovar jag att jag bloggar om det.

Vad tror ni om detta? Låter det intressant?

En reaktion på ”Kokboksfrenesi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s