Recension av Ekolådan

Nedan följer en recension av Ekolådan. Ekolådan var ju ett av de alternativ jag tog upp i mitt inlägg Mat till en eko-medveten. Min kompis Jenny har börjat prenumerera så jag bad henne att skriva lite vad hon tycker om detta:

Jag har nu prenumererat på ekolådan i ungefär en månad och kommer snart att beställa min fjärde låda. Jag har valt att inte ha någon fast prenumeration eftersom jag ville kunna byta ut lådorna för att testa lite olika. Den bästa hittills har varit den stora grönsakslådan, men varorna varierar självklart. Detta eftersom ekolådan inriktar sig på säsonger, och det kan ibland dyka upp lite svåra produkter att kombinera med annan mat. Dock tycker jag det är en otroligt trevlig idé, där man får möjlighet att testa på mat man annars kanske inte skulle handla hem. Det går också att beställa tilläggsprodukter, kanske en påse blodapelsiner eller några goda avokados.

Förutom detta har jag fått tvinga mig själv att planera maten i förväg och jag vill gärna tro att detta också fått oss här hemma att spara lite extra kronor, kartongerna är även snygga och fungerar väldigt bra som en liten återvinningsstation här hemma. Det får bli en ny spännande låda tills nästa CSN!

/Jenny

Bild från http://ekoladan.se/Templates/ProductList.aspx?pageid=22

5 reaktioner på ”Recension av Ekolådan

  1. Jag har haft ett uppehåll i ekolådan sedan i somras men innan dess hade jag ekolåda i 1 och ett halvt år. Jag gillar utbudet och att det är varierat. Kvalite har också varit bra, bara någon gång har t ex vindruvor sett tjaskiga ut. Men rekommenderas!

  2. Jag har också haft Ekolådan men gick över till Årstiderna. Jag måsta säga att de har mycket bättra kvalitet och variation. Tycker du ska prova dem också.Anna

  3. Julia: ja, du gillar ju att laga mat så det är säkert perfekt för dig!Bondjäntan: jag tycker främst att det är bra eftersom jag är dålig på att köpa grönsaker själv. Det blir oftast paprika och tomat, året runt, och det är ju inte så klimatsmart. Anna: jag ska testa något av dem men först tror jag att jag vill ha ett större hushåll. Jag äter så pass lite att jag befarar att jag kommer få slänga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s