Klimat-morgon-tv

I vanliga fall månar jag ömt om mina sovmorgnar men i morse gick jag upp för att kolla på Gomorron i Svt1. Christian Azar var morgonens gäst och han är professor i Hållbara energi- och materialsystem (även om han presenterades som miljö och klimat-professor). Jag läste hans bok Makten över klimatet förra våren, vilket är en populärvetenskaplig bok om klimatet och vem som styr exempelvis.

Han deltog även i en chatt på Svt:s hemsida men då var jag tvungen att gå till universitetet. Jag hade gärna lagt till klippet med honom men jag hittar den inte på deras sida. Här är en länk till Gomorron i alla fall.

Uppdatering kl 17.15
Nu hittade jag klippet i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s