The Garden Collection – ute nu

Som ni kanske kommer ihåg så skrev jag i början av januari om H&M:s nya miljövänliga kollektion the Garden Collection. Nu har den släppts och på H&M:s webshop kan man se och köpa kläderna. Jag har redan klickat hem ett par jeans-shorts, som kommer passa bra till sommaren men det finns mycket annat fint att köpa också. Anmärkningsvärt nog så är flera kläder redan slutsålda, vilket bör betyda att många är intresserade av miljövänliga kläder. Eller så tycker de bara att det är fint. Jag tycker i alla fall att det är bra att en så stor lågpriskedja satsar på miljön, det gör ekologiskt mode mer lättillgängligt.

Mina nya shorts

Annars tycker jag detta är somrigt och fint :)

3 reaktioner på ”The Garden Collection – ute nu

  1. mm, det är väl bra att kläder som säljs är tillverkade på ett sätt som är hållbart för natur och samhälle (om det nu gäller dessa kläder). men det allra bästa är förstås att inte konsumera alls, de flesta har väl kläder så de klarar sig. man kan ju också köpa second hand =).

  2. Mamma: tyvärr, jag har inga gamla jeans att fixa till!Ingrid: Jo, fast alla vill ju inte köpa second hand. Jag tror inte man kan omvända hela världen, och då är det bra att det finns alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s