Hyllningsinlägg till Hasseåtage

Jag har enda sen jag var liten parvel tyckt om Hasseåtage. Kanske beror det på att mamma brukade spela Blommig falukorv på LP eller för att pappa brukar citera ur Mosebacke Monarki, vad jag vet är i alla fall att jag älskar deras deltagande i Saltkråkan: Skrållan, Ruskprick och Knorrhane. Att angöra en brygga är, trots sitt morbida slut, också en bra film. Sen har jag ju sett flertalet andra filmer så som Mannen som slutade röka, Jim och piraterna Blom, Äppelkriget med mera, med mera! Och därför:

Titta vad jag hittade på årets bokrea! Åtta av deras revyer på DVD, nu har jag lite att titta på och skratta till :)

En reaktion på ”Hyllningsinlägg till Hasseåtage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s