Garnpyssel

Det är inte meningen att detta ska bli en pyssel- och stickblogg men jag ska göra ett undantag. Jag tog lite av det restgarn jag har liggande i små bollar och tänkte att jag skulle virka lite (vilket jag bestämt hävdar att jag inte kan sen jag blev tvingad att göra en oformlig vante i högstadiet) så det råkade bli en blomma. Tanken är att den kan användas som brosch på vinterjackan eller för att piffa till en halsduk. Eller så är det bara en fin virkad restgarnsblomma, helt enkelt. Jag blev faktiskt lite sugen på att fortsätta med virkning, det kanske blir en tur till garnaffären på lördag?

 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s