Skidsockar

När jag var i Vemdalen och åkte snowboard gick jag in i skidshopen och hittade miljövänliga skidsockar. Tyvärr har jag precis investerat i ett par nya, annars hade jag köpt dessa på direkten! Både organisk fårfarmning, certifierad eko-merinoull och 100 % återvunnen polyester. Det känns helt rätt för mig, men i nuläget tänker jag slita på dem jag redan har. Dock känns det ibland lättare att vara miljövänlig om man är lite rikare.

En reaktion på ”Skidsockar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s