Kort, kort och fler kort

Jag var förut idag och uppdaterade mitt LiU-kort, passer-, legitimations-, biblioteks- och kopieringskort på Linköpings Universitet och slogs av tanken på hur vi använder vissa resurser i samhället. LiU-kortet måste man som sagt uppdatera varje termin för att det ska fungera. Men rabattkortet man får från CSN/Mecenat däremot, där får man ett nytt varje termin! Så sedan jag började få studiebidrag i gymnasiet har jag alltså fått 10 vanliga plastkort, kreditkortstorlek, och tills jag slutar plugga har det nog blivit åtminstone 14 eller 16 stycken. Dessa slängs ju efter ett halvår (även om jag i alla fall källsorterar det som plast). Himla onödigt!

Det var bara det jag ville säga, tack och godnatt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s