Spring collection från H&M, eco-kläder

Jag som hade tänkt shoppa nya kläder, men nu väntar jag hellre till slutet av mars. H&M släpper då sin eco-collection The Garden Collection med enbart miljövänliga kläder. Dessutom är de ju snygga! Jag har redan hittat flera favoriter.

Materialen är ekologisk bomull, ekologiskt linne, återvunnen polyester och tencel, ett silkesliknande material med minimal miljöpåverkan (allt från pressreleasen).

Jag tycker det är ett bra initiativ av H&M att släppa en hel eko-kollektion, då de tidigare bara har haft enstaka plagg i ekologisk bomull. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så tycker i alla fall jag att det är ganska svårt och ofta dyrt att handla miljövänliga kläder, om du inte vill shoppa second-hand.

H&M – The Garden Collection 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s