Nu åker granen ut!

Nu så här lagom efter jul börjar folk slänga ut sina julgranar. Men det vi antagligen inte har tänkt på är att granen även kan vara till nytta efter julen också! En gran kan bli till fjärrvärme som genererar energi så att det räcker till fyra tvättar i tvättmaskinen, eller så kan du elda upp den i din brasa och få det lite varmt i huset. Släng den för all del inte bara på gatan! Det är till och med olagligt inne i storstäderna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s