Är det bara jullov eller?

Det känns som att klimatdebatten har avstannat. Själv har jag svårt att komma på något intressant att blogga om, miljöbloggosfären har gått i ide. Är det jullov på miljöfronten också? Snön kanske tog död på alla klimatargument, vad vet jag? Jag har i alla fall ledigt, förhoppningsvis kommer allt i gång efter nyåret. Hänger ni kvar utlovar jag en liten förändring på bloggen när det nya året inträder! Tills dess, god ledighet :)

4 reaktioner på ”Är det bara jullov eller?

  1. Jullov och vila efter Köpenhamn. Många passar på att njuta av snön de år den finns. Något sådant.Säg till när du gör om bloggen så att även vi som följer via RSS kan se ändringen.

  2. Vad roligt att du lämnade en kommentar hos mig så jag kunde hitta till dig. Nu ska jag lusläsa din blogg:-) det är jullov för mig! Och vad spännande med förändringar, sånt gillar jag om det leder till något bra! Gott nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s