Habegär

Tänk vad man är sugen på att köpa nya saker hela tiden. Bara för att jag råkade hitta denna mobil, Samsung S7550, med solceller på baksidan och så lovar de att den är gjord utan miljöfarligt material så fick jag plötsligt en väldig lust att köpa ny mobil. Trots att min sony ericsson jag har nu fortfarande fungerar utmärkt, den är fortfarande lika snygg och lika praktisk. Lite cool ny teknik och en hjärna inprogrammerad på att man kan köpa nya saker stup i kvarten. Då är man fast. Men jag ska härda ut… Väntar jag lite till kommer säkert en nyare modell, ännu bättre, energisnålare och coolare.

Dock kan man ju drömma lite ibland, eller hur?

En solig känsla S7550 – Mobiltelefoner – Mobil | SAMSUNG

2 reaktioner på ”Habegär

  1. Solceller på mobilen är kanske praktiskt om man jämt glömmer ladda, men miljöpåverkan är försumbar: Om jag har räknat rätt genererar solcellerna om du låter mobilen ligga ute i 10 år totalt 8 kWh (och att prata konstant i en mobil i 10 år drar mindre än 80 kWh). De är nog mest ett trick för att locka "miljömedvetna" konsumenter.Men jag känner igen mig i suget efter häftig ny teknik. Join me in the quest to promote nya kärnkraftsreaktorer som ÄTER KÄRNAVFALL och omvandlar vårt problematiska avfallslager till en energikälla som kan försörja hela jorden i tusentals år! :P

  2. Jag fick precis samma craving när jag fick korn på att den kommit ut på marknaden. Än så länge håller jag emot…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s