Lite utrymme i bloggosfären

Jag och min blogg har idag fått lite extra utrymme i en annan miljöblogg, Nyfiken Grön. Nyfiken Gröns skribent Alexandra såg mitt inlägg om ekojordbruk vs konventionell jordbruk från förra veckan och gillade mitt fotografi av korna. Varje fredag har hon rubriken Photo Friday och idag var det alltså min tur att medverka. Tack, säger jag bara för komplimangen :) Kan ju bara passa på att tipsa er om att gå in på hennes blogg också! Den är väl värd ett besök.

3 reaktioner på ”Lite utrymme i bloggosfären

  1. Vilket fint inlägg, men framförallt vilken fin ko-bild!Tack snälla för lånet och hoppas du får massor av besökare./Alexandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s