Överraskning i brevlådan

När jag kollade posten idag hade jag fått ett stort paket. Det stod inte någon avsändare men jag förstod att det var en bok. Märkligt, tyckte jag eftersom jag inte beställt någonting. När jag sedan öppnade den förklarades det med en lapp:

”Tusen tack för att du har värvat medlemmar till Naturskyddsföreningen! Som tack för din värvningsinsats kommer här ”100 sätt att förändra världen” av Johan Tell. Vi hoppas att du får glädje av boken! Mvh, C. M. Kommunikationsavdelningen.”


Vad glad jag blev! Nu bör jag väl inte nämna att jag redan har lånat boken på biblioteket… men jag blev glad för presenten. Det gör att jag känner mig uppskattad av SNF. Dock, eftersom jag blev så förvånad över detta så kanske man borde ha låtit värvaren fått välja om man ville ha boken eller inte. Annars finns det ju en risk om att den hamnar oläst i bokhyllan. (Undrar om min kompis som jag värvade fick något liknande? Jag får fråga…)

Vilken tur att jag bara har hunnit bläddra igenom den tidigare, nu har jag något intressant att läsa i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s