Trägen når framgång?!

Min lokala mataffär är generellt sett duktiga på ekologiska varor av allehanda slag. Men en sak brister de på och det är morötterna. Jag har tidigare ett par gånger frågat om de brukar sälja krav-märkta morötter och fått jakande svar, men i grönsaksdisken syns de inte till. Så idag tröttnade jag och frågade, en gång för alla. Svaret blev något annorlunda, han erbjöd sig nämligen att personligen lägga en beställning så att de verkligen skulle levereras. På torsdag kan jag köpa mina ekologiska morötter. Så kontentan är att trägen vinner, sucka inte över att din matbutik har dåligt varuutbud. Gör någonting istället, ställ krav och fråga frågor! Handlare och affärsinnehavare är beroende av kundens efterfrågan för att sälja.

Varning! Ej ekologiska morötter ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s