Ytterligare angående miljövänliga sökmotorer

I morse när jag läste Dagens Nyheter fick jag syn på denna annons, för den miljövänliga sökmotorn Treehoo. Förut har jag ju skrivit om Growyns sökmotor där de stöttar miljöprojekt med vinsten från sidan och det har även Ekotänk skrivit om.
På deras informationssida kan man läsa att Treehoo är den första gröna sökmotorn och att den startade mars 2008. Faktiskt har de information på svenska här. Så nu har jag hört talas om Growyn, Blackle och Treehoo. Kan man kanske ana en ny trend?

En reaktion på ”Ytterligare angående miljövänliga sökmotorer

  1. Helt klart en värd kväll! :) älska den fimen. hmm var ett tag sen man såg den faktiskt. dags igen snart? ;)den här bloggen var jättefin men varför bytte du? :)fika i veckan låter lätt värt, när kan det tänkas ske? tack igen! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s