En bra present helt enkelt!

Igår, lördag 26/9, var det dags att fira min födelsedag! Lite i förväg, men vad annat kan man göra när man fyller på en vardag? ;) Jag hade spanat i Norrköpings Symfoniorkester ett tag och hur lyckosam kan man inte vara, när de faktiskt spelar Mozart?! Så det blev en konsertdag i Norrköping med föräldrar, syskon, pojkvän och morföräldrar. SON dirigerades av underbare Martin Fröst, som även agerade klarinettsolist efter pausen. Och det var helt klart en bra present, men jag älskar ju Mozart å andra sidan. Uppskattat blev även extranumret, arrangerat av hans lillebror.

Men det roligaste var i alla fall när pappa och jag gick fram för att köpa en cd. Jag tackade för konserten och sa att det var en bra födelsedagspresent, varpå Martin Fröst pekade på skivan: ”Är det här din födelsedagspresent? vad heter du?” och så skrev han en liten hälsning till mig! Det blir ett bra minne, tack mamma och pappa (och SON och Martin Fröst såklart)!
För den som inte ser: Till Katarina, grattis. Martin Fröst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s