Ont är gott är ont

Även om jag allt som oftast har direkt motsatt åsikt när det gäller vad The Climate Scam skriver måste jag säga att ett av hennes senaste inlägg var bra, du kan läsa det här. Personpåhopp ska man alltid undvika (vilket vissa i modebloggosfären borde ta till sig). Ni vet vad som sägs, ”keep your friends close but your enemies closer” och därför läser jag den bloggen ibland.

Jag kan bli rejält upprörd, fyllas av vanmakt men ändå så kan jag inte hålla mig från att kommentera några gånger. Vilket jag genast får skit för av hennes många ”anhängare”. Men den är välskriven, tänkvärd (för var ska man annars träna upp sina argument så att de håller sakmässigt?) och intressant.
Dock tror jag ju inte att det pågår en bluff…
En annan blogg jag läser är Uppsalainitiativet som är ett direktsvar till Stockholmsinitiativet och de andra klimatförnekarna. De uppdaterar ofta med långa välskrivna inlägg med vetenskaplig grund i vad de säger. På så sätt bemöter de alla svador som klimatskeptikerna häller ur sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s