Varning: Produktplacering

Riktigt så allvarligt är det inte, men jag hade gärna önskat att följande företag hade sponsrat mig idag: B&P Handelskompagni AB – Naturens skafferi och Harboes bryggeri A/S – ÖKO.

För jag har nämligen, i ekomedvetenhetens tecken, inmundigat både "Ekologisk färskost med färsk vitlök" och "ÖKO – Fruktsoda ekologisk läskedryck  (med ekologiskt rörsocker)". Läsken fick jag av min pojkvän, han hade hittat den på någon random järnvägskiosk i västra Sverige, och färskosten köptes på COOP tillsammans med ekologiskt bröd.
  
För att börja med färskosten så var den ganska god. Men om man jämför med andra, typ Bonjour och Boursin så var den lite svagare i smaken och grynigare i konsistensen. Ett bra alternativ i alla fall tycker jag (dessutom var den billigare än de både andra i kilopris!). Läsken har jag inte öppnat än, ska erkännas (den ska sparas till något annat tillfälle) men om man är Kongelig Hofleverandör (på danska) så måste den ju vara god…
Min mammas kommentar till läsken var "lite fånigt, va?" och det måste ju erkännas. Man kan ju få för sig att tro att det är något revolutionerande i "mineralvatten-på-flaska-hysterin", men det är faktiskt sockret som är miljömärkt, det transporteras lika mycket vatten som förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s