Önskning

I går läste jag DN i pappersupplaga och på kultursidorna fanns då denna recension om Mark Townsends "50 sätt att sabba planeten". Denna ironiska bok beskriver hur vi borde sluta upp med att oroa oss för klimathotet och i stället njuta av det vi har just nu, det leder ju då osökt till att man "sabbar planeten".

Jag blev väldigt sugen på att läsa den här boken, dels för att den verkar kul och säkert är lite upplyftande i mängden av domedagsprofetior och delvis också för att Mark Townsend är en erkänt duktig miljöjournalist. Kanske blir det höstens bok på samma sätt som "Makten över klimatet" av prof. Christian Azar blev, för mig, vårens miljöbok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s