Jubileumsfalken

Härom dagen när jag var på Indiska så såg jag i kassan att man kunde köpa Jubileumsfalken för 100 kr. Naturligtvis slog jag till på en gång. Upprepade gånger har jag sett att de gör reklam för det på snf.se och i tidningen Svensk Natur men jag har liksom aldrig kommit mig för att köpa den över internet. Men när jag nu såg den i fysisk form i butik kändes det mycket mer självklart att köpa den.

 

Förutom att du bidrar med 100 kr till Naturskyddsföreningens arbete, "I hundra år har vi kämpat för miljön och dina 100 kr gör det möjligt för oss att fortsätta vårt viktiga arbete inom natur, miljö och klimat" (snf.se), så får du några specialerbjudanden från deras samarbetspartners. Bland annat rabatt  vid bokning av tågcharter eller mitt favoriterbjudande att prova Dagens Nyheter (pappersupplaga ;)) för 49 kr i en månad. Så fort terminen drar igång igen ska jag genast beställa tidningen.

Jubileumsfalken finns i år just för att Naturskyddsföreningen firar 100 år i år (följer du länken kommer du till ett tidigare inlägg). Det är helt klart värt att firas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s