Bokpublicering

Här har ni en som faktiskt ska få sina bilder publicerade i en äkta bok! Visserligen är det en tråkig gammal bok om historia som antagligen inte många kommer att läsa, men vad gör det? Det kommer att stå mitt namn under bilderna, de kommer att finnas där så länge boken finns kvar.

Här får ni se ett litet urval:
  
Det är, som ni ser, de två stenhusen i Linköping och så domkyrkan i bakgrunden.
Som ni som känner mig kanske förstår så är det min historiker till far som har skrivit en artikel i ovan nämnda bok (titel än okänd) och han behövde några bilder. Kontakter är ibland enda vägen till framgång, han valde mig ju inte för att jag var en världskänd fotograf eller något, men det är ändå mina bilder som kommer att finnas i boken och det gör mig lite stolt.
För övrigt så ska jag faktiskt läsa lite fotografi vid sidan av miljövetarprogrammet i höst. Jag kom underfund med, efter lite surfande på studera.nu, att man nog kan klämma in en 7,5 hp-kurs med något man är intresserad av utöver det jag studerar på heltid. Se det som ett fritidsintresse eller något, jag kommer nog tycka att det blir riktigt kul i höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s