Men det visste vi väl redan?

DN.se publicerar i dag resultatet från den undersökning som Sveriges Konsumenter och Folkbildningsförbundet gjort om klimat. De har kommit fram till att intresset för miljö ökar, att de unga kvinnorna är de som är mest miljövänliga (alltså jag, bland annat ;)) och att fler ser sambandet biff, bil, bostad och klimathotet.

Det är inget radikalt nytt här inte, även om det är bra att få sådan fakta på pränt och bevisat. Intressant i alla fall att medvetenheten fortfarande ökar så att vi inte inom en snar framtid når den där famösa mättnaden, då intresset vänder och nästa trend hakas på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s