Äntligen!

Nu ska jag fira för jag har precis skrivit klart min första uppsats på universitetsnivå! 

Sveriges energianvändning – kan förnybara källor ta över försörjningen?
Det har varit lärorikt och intressant, en bra tid helt enkelt. Men grejen med den akademiska världen är att vi först ska ha opponering i basgruppen, därefter kommer det en enskild återkoppling med lärare och eventuellt ska man komplettera en del som man inte har skrivit så bra eller tänkt fel. Så färdig är jag väl inte, men min mest aktiva del är i alla fall klar. Det känns skönt!
Jag avslutar med en högtflygande bild på en harrisvråk från Kolmården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s