Vad sägs om…

denna tanke?

Istället för att köpa dyr olja från utlandet så satsar vi på förnyelsebar energi i hemlandet vilket skapar en marknad för detta. Det leder i sin tur till fler arbetstillfällen då exempelvis vindkraftverk, solpaneler och liknande måste produceras, monteras, installeras och skötas.

Höjd skatt på fossila bränslen går till forskning för nya alternativ. Sverige skapar en konkurrenskraftig marknad som ses som positivt intressant från utlandet. Svensk arbetskraft, expertkunnande och forskning exporteras. Ekonomin stimuleras och vi kommer fortare ut ur finanskrisen.

Kommentera gärna så att jag kan utveckla denna tanke ytterligare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s