Jaså, miljövänliga stockholmare?

Okej, kul initiativ. Men man kan ju bara hoppas att det trycks på miljövänligt papper, helst Svanenmärkt då FSC inte räcker, och att broschyrerna efter läsning sopsorteras. Fast det kanske är att hoppas på för mycket? 

Men man kan ju läsa den som PDF på stockholm.se (http://www.stockholm.se/-/Nyheter/Klimat–Miljo/Klimatsmart-i-hemmet/). Skriv dock inte ut den, då minskar ju nyttan. Och skaffa miljövänlig el så kan du läsa på datorn med gott samvete.

Självklart så bör privatpersoner minska sin miljöpåverkan, men ytterst ligger ansvaret på politiker och andra makthavare och industrin. Det är där den största påverkan finns och det är där den största minskningen kan ske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s