Glas i kyckling – onödigt dumt

Allt talar för att det är medvetet sabotage… skriver en hel del stora tidningar. Om det nu är fallet så tycker jag (och mamma) bara att det måste ju vara fruktansvärt dumt att komma på idén att sabotera kyckling (eller någon mat över huvudtaget. Har ni tänkt på att i och med återkallningen av vissa produkter leder till att oerhörda mängder mat måste kastas. Precis som Marit Paulsen sa (mitt förra inlägg) så är det idiotiskt att slänga mat. Det borde ju leda till stora miljöpåverkningar. Kyckling är ändå en produkt som inte är så dåligt ur miljösynpunkt men att slänga denna enorma mängd mat, idioti!

Jag har verkligen inte någon förståelse för att man saboterar något på detta omfattande vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s