Aktuellt med Elmehagen

Igår var Christer Elmehagen med i Aktuellt. Okej att jag inte håller med om vad han säger och jag är verkligen inte för att man ska betala sådana enorma summor för ett någorlunda vanligt jobb. Han säger själv att pensionssumman är omöjlig att "leva upp". Läs även SvD.
Det jag vill ta upp är att det är skönt att en privatperson som ställs mot väggen av en journalist kan argumentera väl för sin sak. Oftast inom media och politik får man bara höra upprepande argument, irrelevanta svar, man försöker slingra sig ur frågan med mera. Jag tror på ett mediadrev som ställer välartikulerade frågor och som väntar på att få hela svar innan man ställer nästa fråga.

http://svt.se/embededflash/1501143/play.swf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s